Acasă
Arhiva Reviste
Articole
Echipa editorială
Norme Tehnice
Contact
Selectează o Pagină
Prima pagină
/
Memoria Ethnologica
/
Nr. 92-93 (an XXIV)
/ Despre tipurile de pâine consumate în Săptămâna Mare în Sicilia: colăceii panaredda din Santa Caterina Villarmosa
Despre tipurile de pâine consumate în Săptămâna Mare în Sicilia: colăceii panaredda din Santa Caterina Villarmosa
Categorii:
Buttitta, Ignatio
,
Nr. 92-93 (an XXIV)
Etichete:
pâinea ritualică.
,
Săptămâna Mare
,
Sicilia
Descarcă panaredda-ignatio-138-150-92-93
Recenzii (0)
Recenzii
Nu există recenzii până acum.
Fii primul care adaugi o recenzie la „Despre tipurile de pâine consumate în Săptămâna Mare în Sicilia: colăceii panaredda din Santa Caterina Villarmosa”
Anulează răspunsul
Trebuie să fii
autentificat
pentru a publica o recenzie.
Produse similare
Zburătorul: de la mit la literatură
Simulacre divinatorii. Roluri culturale şi practici devoţionale
Viaţă culturală românească în Ungaria şi colaborări cu România în domeniul culturii şi al folclorului, în primii ani de după cel de-al Doilea Război Mondial
Recenzii
Nu există recenzii până acum.